Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u skladnom su braku skoro pune četiri decenije.

- Ja sam shvatila da je život toliko prolazan i kratak... Mnogo sam bila popularna, mnogo sam radila. Partnere sam tada upoznavala u hodu. Milsla sam da je to razlog zbo kojeg nismo bil srodne duše i zbog kojih smo se razilazili. Da je meni neko onda pričao da je Miroljub čovek mog života, ne bih mu verovala, ali eto, mi smo se našli - rekla je Zorica pa dodala:

Zorica Brunclik

Foto: Printscreen/RTS

 

 

- On je mene nervirao jer je bio ženskaroš. Ja sam imala neki after parti posle koncerta u Sava Centu, a on je tada pozvao i prošle i sadašnje i buduće žene (smeh). Kada je moja mama umrla, ja sam tada shvatila da je on čovek mog života - rekla je ona i prisetila se tog perioda:

- Teško sam podnela maminu smrt! On je bio sa mnom 24 sata. Ja sam samo želela da odem za mamom, bez obzira na decu... On je imao jednu vreću koja se kreće, jednog zombija. Tada nisam bila svesna toga. Tada sam izgubila moć govora... opada li mi je kosa... U jednom trenutku sma se tusirala i nisma bila svesna da mi cela kosa pada po telu, ugledala sma njega a on je samo rekao ''Bakice mnogo smo te voleli, ali nemoj da mi je uzimaš - rekla je Zorica sa suzaa u očima.

Zorica Brunclik

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Tada sam se trgnula i shvatila. On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, u tim trenucima sam shvatila da je on čovek za mene - kazala je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a Kemiš je jedva zadržavao suze u očima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading