DANAS JE MODERNO BITI RAZVEDEN Brutalno oglašavanje našeg glumca, bez zadrške progovorio o krahovima brakova poznatih!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Na estradi se prethodnih meseci desilo da se brojni poznati parovi razvode. 

Nakon što su pukli brakovi koji su trajali više od 20 godina, kao što je slučaj sa Draganom Mirković i Tonijem Bijelićem, Harisom i Melinom Džinović, Dženanom Lončarevićem i drugima, mnogi su komentarisali njihove situacije.

Džinovići i Dragana

Foto: Alo/ilustracija

 

Kako na društvenim mrežama kruže razni komentari na njihov račun, tako su i brojni poznati dali svoja mišljenja o razvodima. 

Glumac Miodrag Dragičević sada je istakao da je protivnik olakog razvoda, te smatra da je sada postalo "moderno" da brak ne opstaje i da muškarcima i ženama odjednom imponuje da kažu u društvu da su razvedeni.

- Mislim da je došlo vreme gde je malo postalo moderno da kažeš da si razveden. "Ja sam razveden muškarac". To je postalo tako, jako nešto. "Ja sam razvedena žena, eto, imam decu". Nekako je to sad postalo kao super si, znaš - počeo je glumac, pa se zapitao:

DANAS JE MODERNO BITI RAZVEDEN Brutalno oglašavanje našeg glumca, bez zadrške progovorio o krahovima brakova poznatih!

Tanjug/ Zoran Žestić

 

- Pa čekaj, gde je ovo da se gaje neki moralni postulati, gde je požrtvovanje? Gde je borba? Gde je tradicija? Gde je tolerancija? Zar nije to u stvari uspeh? Najlakše je reći ne. Mislim, prosto, najlakše je odustati u životu - rekao je on za beogradske medije. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading