Jovana
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

U pogonu firme koja je u vlasništvu dečka Jovane Jeremić, Dragana Stankovića, sinoć je došlo do požara. 

Uzrok je bila eksplozija plinske boce, a nakon ovih informacija iz "AS Braća Stanković" oglasili su se za Alo! zvaničnim saopštenjem kojim su potvrdili pisanje medija. 

Međutim, pre dve godine Draganov biznis pretrpeo je ogromnu štetu kada je u njegovoj fabrici izbio požar. Tada je požar zahvatio objekat od 1.000 kvadratnih metara. 

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu - rekao je tada Stanković. 

Jovana

Preentscreen

 

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan tada za domaće medije. 

Meštani Grocke o Jovaninom dečku, Draganu, imaju samo reči hvale. Kako tvrde, reč je o velikom dobrotvoru, koji rado poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može i kome je pomoć neophodna.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ZAZA

22.03.2024 11:25

DEČKO OD 50.GOD. I ODRASLOM DECOM, NIKAKO MOMKA DA NAĐE!!!! ONDA SAM JA DEVOJKA SA 60.GOD.I UNUČIĆIMA!!!