gordana bjelica
Foto: Alo/Printcsreen

Gordana Bjelica odgajala je ćerku Teodoru Bjelicu, koja je pošla njenim stopama, kao samohrana majka, a o njenom ocu govorila je samo jednom.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - rekla je Gordana jednom prilikom.

Teodora Bjelica

Foto: Printscreen/instagram

 

Teodora Bjelica izrasla je u lepu i uspešnu devojku, koja vredno gradi svoj glumački put, a njena majka kaže da umnogome podseća na oca, vojnog analitičara, Miroslava Lazanskog. 

Ćerka Miroslava Lazanskog

Printscreen

 

Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega - rekla je svojevremeno Bjelica, prenosi "Hello".

Podsetimo, Teodora se udala pre dva dana, a tajnom venčanju prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica. Otac je nikada nije priznao, već je nakon njenog rođenja zasnovao porodicu, a glumicu je do oltara odveo stariji gospodin, za koga se ispostavilo da je njihov prijatelj. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading