Teodora Bjelica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Teodora Bjelica, ćerka Gordane Bjelice udata je za dve godine mlađeg fudbalera iz Hrvatske Karla Muhara, a njihov brak je uspostavljen u tajnosti.

Venčali su se u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, a do oltara je došla pod ruku sa starijim gospodinom.

Teodora je ćerka vojnog analitičara, sa kojim ju je Gordana dobila, koji nju nikada nije priznao. On je zasnovao porodicu ubrzo nakon njenog rođenja, a njena majka ostala je samohrana. 

Teodora Bjelica

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, Teodora je jednom prilikom progovorila o bolnoj temi i odrastanju i tom prilikom istakla da joj je majka pružila svu ljubav, ali da joj je nedostajala figura oca.

Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - pričala je Teodora tada, pa nastavila:

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: "Što gledate u moju majku?", a imala sam samo pet godina - zaključila je Teodora tada

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading