Dijana Jankovic
Foto: Printscreen/Instagram

Dijana Rokvić, poznatijna kao Didi J, je modni fanatik. Njen garderober vredi ogromno bogatstvo,a u njemu ima paprene komade, koji koštaju od 100.000 evra, pa naviše, dok njihova ukupna vrednost dostiže cenu čak pet stanova u Beogradu!

- Zaista volim torbe, pre svega birkin obožavam! Neke sam kupila, neke dobila. Neko sam ko uživa u modi i trudim se da imam što više različitih asesoara, ali ove torbe su mi, zasad, omiljene i mislim da će tako ostati zauvek. One su moj fetiš! Što se tiče cene ovih komada, ne znam, možete da izguglate na internetu i vidite koliko koštaju (smeh). Trudim se da pratim modne trendove, a kako sam već uticajna u svetu mode, meni je potrebno da imam takvu garderobu, torbe, cipele... To je sastavni deo moje karijere - rekla je Didi koja ima i torbu od 200.000 evra, koja joj je ujedno i omiljena:

- Pink mi je, recimo, omiljena, imamo tu i crnu... Ali pink zaista obožavam, baš sam je nedavno nosila u Njujorku. Omiljena mi je zbog kože, ali i zbog boje. To je kroko model, od prave krokodilske kože. Cene su velike, ali ja sam dosta tašni dobila i na poklon. Reklamiram razne brendove i imam dilove s kompanijama po svetu, tako da sam se ja iz Amerike u Srbiju vratila s dva kofera više! Bilo je tu i dijamanata, torbe birkin, bunde... Ma, svašta nešto, ali sve je to život jedne prave svetske zvezde, sve dobijam na poklon!

Nakon toga, Didi je otkrila da je s naslednicom kitila kuću, te da je želela još pompeznije da bude, ali joj poslovne obaveze to nisu dozvolile.

- Moja ćerka Dajana i ja smo se baš potrudile oko kićenja. Ona mi je dosta pomogla ove godine pošto je već velika i zna sve. Bilo bi to još više, još pompeznije, ali koliko sam imala vremena, toliko sam uspela da sredim. Baš volim praznike i tako vaspitavam ćerku - da poštuje običaje i da tu tradiciju održavamo porodično - rekla je pevačica, pa priznala da obožava poklone, ali je otkrila i šta bi suprugu uzela za Novu godinu:

- Mnogo volim poklone, ali volim i da poklonjam svojim najbližima. Pogotovo pred Novu godinu, trudim se da porodici i prijateljima poklonim neke velike, slatke stvari. A što se mene tiče, mene nekako najviše usreće male stvari, sitnice. Da li je to buket ili čokolada, nije bitno. Suprugu bih verovatno kupila novi automobil za Novu godinu, kod mene je uvek široko!

Republika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading