FOTOGRAFIJA ANDRIJE MILOŠEVIĆA IZ MLAOSTI HIT JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Glumac u potpuno drugačijem izdanju, malo ko bi ga prepoznao, a evo sa kim ga upoređuju (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Glumac Andrija Milošević danas je suprug glumice Aleksandre Tomić i tata dečaka Relje, a malo ko zna kako je izgledao u mladosti. Naime, ovaj Đetić je u mladosti imao kosu do ramena i nosio je malu bradicu.

Duga kosa je ranije za muškarce bila u trendu, a čini se da se glumcu to više ne dopada, te ćete ga danas uvek videti uredno obrijanog i potšišanog.

Milošević je danas i te kako popularan i aktivan na društvenim mrežama, a snimcima na kojima priča supruzi viceve i zbija šale redovno izmami osmeh obožavaocima. 

Podsetimo, glumac i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić su nedavno obelodanili da su se venčali u najvećoj tajnosti, a intimnu ceremoniju venčanja su obavili 25 dana pre nego što je naslednik došao na svet. 

ŽENA MU SE PORODILA U 6. MESECU, ĆERKICA JE IMALA SAMO 950 GRAMA Potresna ispovest Marka Bulata rastužila je naciju, a evo koliko dugo su se borili za njen život

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading