ŽENA MU SE PORODILA U 6. MESECU, ĆERKICA JE IMALA SAMO 950 GRAMA Potresna ispovest Marka Bulata rastužila je naciju, a evo koliko dugo su se borili za njen život
Alo

Marko Bulat i njegova supruga Marija preživeli su pravu dramu kad se Bulatova žena iznenada porodila u šestom mesecu trudnoće.

-Dvadeset godina sam čekao da postanem otac. Kad se moja Dorotea rodila, imala je samo 950 grama. Doktori su govorili da možda neće preživeti, a ona je izrasla u divnu devojčicu, koju sad spremamo za školu- priča Marko Bulat.

Pevač, koji je na dete čekao 20 godina, nije mogao ni da slavi ćerkičino rođenje.

-Marija i ja smo svakog dana išli kod nje u posetu. Glavna sestra nam je rekla da ne dolazimo sa negativnom energijom, već sa pozitivnom, jer deca sve osećaju. Držao sam je za nogicu i pričao joj. Nisam slavio Doroteino rođenje jer nisam mogao da se radujem, ipak smo se borili za njen život. Čekao sam 20 godina da mi je Bog da, a zatim sam razmišljao da li će mi je uzeti - kaže Marko i dodaje da je u jednom trenutku Dorotea bila baš kritično.

-Posle mesec i po dana, rešio sam da okupim prijatelje i da proslavimo njeno rođenje. Međutim, Marija je pozvala bolnicu i pitala kako je beba Bulat. Rekli su joj: "Ne znamo šta da vam kažemo... Ne znamo da li će preživeti noć." To mi je bila najgora noć u životu. Molili smo se Bogu da sve bude kako treba, jer znamo da je sve Božja volja.

Doroteu su posle tri meseca otpustili sa Instituta za neonatologiju, ali je ubrzo opet završila u bolnici.

-Doveli smo je kući, malo vremena je prošlo i Marija je sa ćerkom završila na Institutu za majku i dete. Beba je imala problema sa krvnim sudovima u glavi, a potom i sa plućima - priča Marko i otkriva da je Dorotea danas zdrava i srećna devojčica:

-I dalje sam zabrinut za nju. Kada imate decu, brinete celog života. Nikad ne možete da budete skroz opušteni.

Pored ćerkice, Marko i Marija imaju i četvorogodišnjeg sina Savu.

ONE SU KRALJICE NEKRETNINA! Jedna zida kuću u Kolašinu, druga kupuje stanove po Dedinju, a evo sa čime sve raspolažu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading