ŠALJEM MU PORUKE, ALI MI NE ODGOVARA... Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom
E-stock

Pevačica Tanja Savić prethodne dve godine pamtiće po odlučnoj borbi da svoje sinove Maksima i Đorđa vrati u Srbiju iz Australije gde ih je tokom pandemije koronavirusa odveo njihov otac Dušan Jovančević. Duže od godinu i po dana Tanja je vodila pravnu borbu da vrati sinove, a kako kaže, tek sada je uspela malo da odahne i svoj život vrati u normalu.

- Počela sam da živim i imam osećaj da sam ja napokon ja. Posle svih mučnih godina koje sam ostavila iza sebe zaslužila sam da živim kako treba - rekla je Tanja na početku razgovora za Alo! i otkrila sa kakvim se izazovima susreće otkako sama odgaja svoje sinove.

- Đorđu i Maksimu sam ja sada i otac i majka. Imam malo vremena za sebe i spavam periodično. Kada deca idu prepodne u školu, ispratim ih, pa se vratim da odspavam. Vikendima najčešće radim, tako da je meni ponedeljak kao nedelja - kaže pevačica, koja uprkos prenatrpanom rasporedu ima vremena i da se posveti obrazovanju svojih dečaka.

ŠALJEM MU PORUKE, ALI MI NE ODGOVARA... Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Radim domaće zadatke sa njima, ali sam najslabija iz matematike. Više im pomažem kada rade domaći iz srpskog jezika jer sam za to super i uvek sam volela da pišem sastave. Moja deca engleski govore savršeno i međusobno na njemu pričaju. Ne smeta mi, to mi je simpatično. Tako nikada neće zaboraviti jezik - rekla je pevačica, i dodala da sa bivšim suprugom i dalje nema komunikaciju.  

- Dušan i ja se ne čujemo iako bih volela da nas dvoje komuniciramo. Pokušavala sam, ali on ne želi. Deca se čuju sa njim, a tako i treba jer im je to tata - rekla je Tanja i dodala da Dušan odbija komunikaciju s njom čak i kada su razlog deca.

ŠALJEM MU PORUKE, ALI MI NE ODGOVARA... Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom

Foto: Ataimages

 

- Škola mi je tražila njihove izvode iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku, a budući da su rođeni u Australiji, poslala sam mu poruku da mi to pošalje. Nije mi odgovorio, kada sam mu objasnila da to ne treba meni nego školi, ponovo sam ostala bez odgovora - rekla je Savićeva, koja smatra da njeni sinovi treba da budu u kontaktu sa ocem.

- Đorđe i Maksim bi voleli da vide tatu jer su ga se uželeli. Meni nije problem da Dušan dođe u Srbiju i da ih vidi - rekla je Tanja, koja je, kako kaže, konačno našla svoj mir.

 Zbog jelke sam izbacila trosed

Pretpraznična euforija nije zaobišla ni dom Savićeve, a pevačica je za Alo! priznala da je morala da preuredi svoj dom kako bi okitila jelku.

- U kući sam imala trosed koji mi je veoma smetao jer nismo mogli da se okrenemo od njega. Iako sam ga platila 1.500 evra, odlučila sam da ga izbacim iz kuće kako bih imala prostora da okitimo jelku - rekla je kroz smeh Tanja.

O NJENOM POTEZU SE I DANAS PRIČA Vera Matović donirala pakete vode i izlepila ih svojim posterom

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading