TEŠKO JE UGODITI NARODU Tanja Savić se uključila u emisiji uživo u pidžami (FOTO)
ATA Images

Pevačica Tanja Savić uključila se u emisiju u nesvakidašnjem izdanju - u pidžami!

Na početku video poziva se izvinila voditelju i gledaocima, te objasnila da su joj ponedeljak i utorak dani za odmor.

- Ja sam, verovao ili ne, i dalje u pidžami. Nemoj mi zameriti, a nadam se da neće ni tvoji gledaoci. Meni su ponedeljak i utorak dani kada vraćam svoju energiju, radim kućne poslove kao i svaka majka, pijem kafu... - rekla je Tanja Savić na početku uključenja, pa se dotakla svog stajlinga za scenu.

TEŠKO JE UGODITI NARODU Tanja Savić se uključila u emisiji uživo u pidžami (FOTO)

Printscreen

 

- Ne znam, teško je ugoditi narodu, pogotovo nekom stručnom modnom kritičaru. Ja sam tu da pevam i da se bavim muzikom, u modu se baš i ne razumem. U modu se samo razumem, tako da kažem, u neki svoj stil odevanja i u nešto što uvek nosim i što se meni lično sviđa. Sad, da li se to široj masi sviđa, to ne znam. Mislim da se mi pevači ponekad bolje smislimo neku kombinaciju, nego kad nam neki stilista smisli stajling - priznala je Tanja u emisiji "Grand Magazin", pa otkrila ima li novogodišnje euforije kod nje u kući.

TEŠKO JE UGODITI NARODU Tanja Savić se uključila u emisiji uživo u pidžami (FOTO)

Printscreen

 

- Jako volim da kitim jelku s decom, ali ne mogu da snimim, jer nije baš reprezentativno sad... Kupili smo neku garnituru koja stoji tu ne znam ni ja koliko dugo, a imamo neku veliku koja stoji otkako sam se uselila u stan i nemamo gde da je ostavimo. I sad ta jelka, koja bi trebalo da bude na mestu gde je garnitura, nema gde... Moram majstore da zovem da mi izbace garnituru... Imamo jelku od prošle godine, koja je baš bajkovita, s onim lažnim snegom...", detaljno je opisala, pa otkrila ima li novogodišnjih želja.

- Imam mnogo želja. Imam taj mladi duh i mislim da nikada neću ostariti, u sebi sam ostala na 20 godina i to mi je super - poručila je Tanja Savić.

ON MI JE KOMPLETAN MUŠKARAC Sandra Afrika progovorila o fudbalerima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading