RASKRINKANA SEVERINA VUČKOVIĆ! Region danima bruji o skandalu i njenoj tuči sa sestrom, a sada je isplivala fotografija kao dokaz!
PrivatnaArhiva/Alo

Svađa pevačice Severine Vučković (50) sa sestrom Marijanom Popović nije prvi porodični incident. Navodno su žestoke reči, psovke i uvrede padale i pre, ali su svi to više-manje skrivali. I s majkom Anom bilo je nesuglasica. Ali tek sad kad je došlo do fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom u Splitu, "klupko tajni" u pevačicinoj porodici polako se odmotava.

- Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Vidjala sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam u poslednje vreme u Nemačkoj - rekla je Marijana Popović dok se još oporavlja nakon žestokog obračuna u stanu njihove majke, ali nije želela da iznosi više detalja.

Printscreen

 

Marijanu su, kako prenose hrvatski mediji, lekari u bolnici detaljno pregledali. Njene povrede su lakše, ali su joj navodno na prijemu samo zaustavili krvarenje kako bi policija odradila svoj deo posla i prema povredama ustanovili detalje sukoba. Severinu Vučković, prema svemu sudeći, čeka prekršajni postupak za okršaj sa sestrom.

Severinin advokat Jasminka Biloš optužila je Marijanu da je priču izmislila i da je zapravo ona napala pevačicu. Iz Severininog tima su poslali fotografije pevačice nastale navodno neposredno nakon tuče.

PrivatnaArhiva

 

Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju s njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

- Kako joj ga je onda iščupala? - pitaju se prijatelji Severinine starije sestre.

A kažu da su i oni upoznati s pričom o temperamentnijim sukobima pevačice s ostalim članovima porodice. Tako je i Marijana ispričala za medije.

- Mojoj porodici je teško izaći na kraj s njom jer ne želi da prihvati pomoć psihijatra i da ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice... Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala - tvrdi Severinina sestra.

Severinu pak komšije nisu videli na zagrebačkoj adresi otkako je bila na razgovoru u policiji. Stresne trenutke porodične drame provodi povučeno, kontaktira tek s najbližima i svojim advokatskim timom. Na njenim društvenim mrežama takođe zasad vlada “zavet ćutnje”. Objavila je video sa svog koncerta u Poreču koji je održala pre desetak dana i ostavlja utisak da neće pojašnjavati šta se događalo sporne noći u stanu njene majke u njenom rodnom gradu.

Marijana, navodno, već pakuje kofere i sprema se za odlazak iz Splita. Angažovala je pravnu pomoć jer očekuje tužbu koju su najavili iz Severininog tima, kao i njen advokar Biloš.

- Severina je saslušana u policijskoj stanici radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Istrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobilni. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović - rekli su za Index iz Severininog tima.

BUDUĆA SNAJKA LEPE BRENE PLENI IZGLEDOM Glumica je bila mis Kosova i Metohije, a svi je znate iz čuvene serije "Igra sudbine"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading