PRVE FOTOGRAFIJE SEVERINE NAKON TUČE SA SESTROM Pevačica krvava, izgrebana i u podlivima (FOTO)
Foto: Alo ilustracija

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Foto: Alo.rs/Instagram

 

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi „Jutarnji.hr„, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Komšije čule galamu

Ne bi li dodatno proverili šta se tačno događalo u noći s ponedeljka na utorak, "Jutzarnji.hr" je nazvao telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila im se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što su je pitali, ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Seve".

OTKRIVENI DETALJI HAPŠENJA SEVERINE VUČKOVIĆ Oglasile se komšije nakon tuče pevačice i njene rođene sestre

Komentari (0)

Loading