JEZIVO Gogu Sekulić uhodi manijak, pevačica unajmila obezbeđenje
Alo!/Masanori Jošida

Goga Sekulić trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe, a pevačica se našla u nezavidnoj situacijii kada je počeo da je uhodi manijak. 

Kako saznajemo, ona je primila poziv od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cenu života biti njegova, te je ona unajmila obezbeđenje.

- Otkako je došla na more, nepoznati momak je svuda parti! Pojavljuje se na njenim nastupima, ali i na plažama na kojima se odmara. Goga je mislila da je sve to slučajnost i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, mladić je uspeo da dođe do njenog broja i počeo je da joj šalje poruke. Pisao joj je: "Zaljubljen sam u tebe, mnogo si zgodna", "Nikada me se nećeš otarasiti, pratiću te i na kraj sveta", "Lutko, moja si i Božija". Mnogo se uplašila! Iako joj nije pretio, misli da je reč o nekome ko psihički nije dobro! - otkriva izvor blizak Gogi.

Alo!/Masanori Jošida

 

Zbog svega toga, Sekulićeva retko napušta hotel u kom je smeštena:
- Rešila je da angažuje privatno obezbeđenje. Ne želi da rizikuje! Naravno, svesna je da ima ostrašćenih fanova i navalentnih muškaraca i ne želi da paniči, ali želi da joj glava bude mirna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading