RADI SE PUNO I PAMETNO SE ULAŽE Brena progovorila o imovinama: Neće moći da saberu svo bogatstvo koje imamo
Alo

O nekretninama, stečenom novcu i bogatstvu koje poseduju velike zvezde kod nas, oduvek se pisalo u medijima i intrigiralo javnost.

Iako većini pripadnika estrade novac nije pao sa neba već je stečen višedecenijskim radom, negativni komentari na račun luksuznog života koji vode, ne izostaju.

Alo!/Ognjen Radošević

 

Na meti tih komentara našla se i Lepa Brena, te su se u medijima pojavljivale razne informacije o njenoj imovini i bankovnom računu koje su često izvrnute. Ipak pevačica na to odavno ne obraća pažnju.

- Ja da sam razmišljala o tome u poslednjih 40 godina ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih - otkrila je Brena.

Pevačica je najavila i to da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, i da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

- Tek neće moći da saberu! (smeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša deca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna - ispričala je ona.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

PLOČICE I ZATEGNUTO TELO Milan Kalinić uskoro puni 50 godina, a ima telo mladića

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading