VOLIM DA JEDEM, ALI I DA KUVAM Konstrakta otkrila da je dobra domaćića, a evo šta joj najteže pada da uradi
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta skrenula je veliku pažnju javnosti na sebe, a sada je otkrila nepoznate detalje života.

- Ja nisam neko ko inače prati "Evroviziju", tako da nisam znala šta žiri inače ocenjuje. Moguće je da oni inače ocenjuju raskošnu muziku i glas, što ja nisam pružila, moguće je da je to zato. U svakom slučaju mislim da smo prilično dobro prošli - rekla je pevačica koja je potom otkrila da je odlična domaćića.

- Ne vidi se po meni, ali ja zaista volim da jedem i da kuvam. Na periode odlučujem šta ću da kuvam. Recimo, spremam pastu dok moji ukućani ne mogu više da je gledaju, pa spremam nešto drugo iznova i iznova. Jedino što ne znam da spremam to je pasulj, za to je zadužen moj tata. To mi je izazov, da naučim da spremam pasulj i zavijam sarme - iskrena je bila Konstrakta, koja je istakla da ne planira da se podvrgne trendovima i ide na tretmane protiv starenja.

VOLIM DA JEDEM, ALI I DA KUVAM Konstrakta otkrila da je dobra domaćića, a evo šta joj najteže pada da uradi

Printscreen

 

- Nisam koristila botoks i mislim da neću nikad. Mislim da je prihvatanje najbolji način da se izborimo sa starenjem- objasnila je Ana koje je potom priznala da bi volela da sarađuje sa Josipom Lisac, koju je opisala kao virtuoznu, ali i sa Vojkom Fau:

- Da mi je rekao da ću sa Vojkom nastupati ne bih verovala, jako volim to što on radi i ovo je bila idealna prilika- zaključila je Konstrakta u emisiji kod Aleksandra Stankovića.

DUBOKI DEKOLTE, PROVIDNE HELANKE... Nikolija Jovanović raspametila provokativnim izdanjem (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading