KO BUDALI ŠAMAR: Stiže novi hit Mare Carice i potpuno je drugačiji od prethodnog!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon velikog hita koji je potpuno oduševio publiku “Volim što te volim”, stiže nova pesma Mare Carice “Ko budali šamar.”

Pevačica Marija Petrović, Mara Carica je osvojila srca publike svojim moćnim glasom, energijom i harizmom, prva njena pesma postala je veliki hit, a posebnu pažnju je izazvala na društvenoj mreži TikTok.

Nova numera “Ko budali šamar”, biće nešto drugačija od prve pesme, ali svakako interesantna publici. Muziku je pisao kompozitor Saša Nikolić, a tekst Mira Mijatović.

Ekipa HYPE televizije ispratila je snimanje spota za novu pesmu, a Mara nije krila oduševljenje i podelila je svoje prve utiske:

- Videće ljudi kako će sve to na kraju da izgleda, ja sam jako ponosna na ovaj projekat, imam jednu posebnu energiju na ovom snimanju. Posebnu zahvalnost dugujem svim ljudima koji učestvuju u realizaciji pesme, a posebno hvala mom menadžeru Saši Mirkoviću na svemu ovome što mi je omogućio – kaže ona i dodaje: 

- Pesma je totalno drugačija od prve, dosta je energičnija i izazovnija. Sve što je dobro ne treba menjati, a to su naravno Saša Nikolić koji je radio muziku i aranžman, Mira Mijatović koja je pisala tekt i naravno HYPE produkcija – rekla je Mara.

U ovom spotu učestvuju i Marine drugarice koje će svojom lepotom i energijom upotpuniti spot. Specijalni scenski efekti, dobra muzika i savršeno pevanje oduševiće i ovaj put publiku mlade zvezde HYPE produkcije.

Sa nestrpljenjem čekamo 1. april kada je zakazana premijera nove pesme i spota Mare Carice “KO BUDALI ŠAMAR.”

DOLAZI DO ZABUNE! Konstrakta konačno progovorila o glavnoj poruci njene pesme!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading