UČINIĆU SVE DA SE ODOZGO SMEŠKAŠ I BUDEŠ PONOSAN! Sin Šabana Šaulića obratio se dirljivom porukom na dan smrti velike legende, imao da poruči samo jedno (FOTO)
Foto: Alo.rs

Porodica Šaulić i veliki broj rodbine, prijatelja i poštovaoca pokojnog pevača, okupili su se danas na Novom groblju u Aleji Velikana povodom tri godine od smrti velike legende.

Stigle su i Ilda i Sanela Šaulić koje su zagrlile majku i grcale u suzama nad grobom poznatog pevača.

Na Šabanovom groblju bili su članovi njegove porodice, udovica Goca i ćerke Sanela i Ilda, dok je sin Mihajlo opravdano odustvovao zbog posla, što je na groblju i rekla Gordana Šaulić.

 

 

- Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti a kamoli godina. Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - napisao je Šabanov sin.

Podsetimo, njegov sin Mihajlo poslao je venac iz opravdanih razloga jer nije u mogućnosti da prisustvuje pomenu oca, trenutno nije u Srbiji.

GLUMAC IZ HARI POTERA POTPUNO NEPREPOZNATLJIV! Osvojio srca publike, promenio lični opis, pa potpuno nestao (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading