NAPOKON SMEH I RAZLOG ZA SLAVLJE! Ćerka legendarnog pevača raznežila fanove ovom fotografijom
Alo

Pevačica Ilda Šaulić, najmlađa ćerka legendarnog kralja narodne muzike koji je podsetimo, poginuo pre tri godine u saobraćajnoj nesreći na svom Instagramu podelila je lepe vesti. 

NAPOKON SMEH I RAZLOG ZA SLAVLJE! Ćerka legendarnog pevača raznežila fanove ovom fotografijom

Printscreen

 

Naime, njenoj majci Gordani juče je bio rođendan, a Šaulići su ovaj datum obeležili u krugu porodice. Ilda je objavila majčinu fotografiju i na taj način joj javno čestitala 64. rođendan, a u komentarima su se nizale čestitke i lepe želje velikog broja pripadnika domaće estrade. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

- Srećan rođendan jedina. Jedna je majka - napisala je Ilda i dodala emotikon srca. 

Supruga Goca je jako teško podnela gubitak supruga Šabana Šaulića. Pevač je za sobom ostavio i troje dece, sina Mihajla i ćerke Sanelu i Ildu, koja ne krije koliko joj je teško bez oca.

Porodica Šaulić nedavno je otputovala u Nemačku kako bi prisustvovali suđenju Turčinu Alsinu Leventu koji je izazvao nesreću u kojoj je Šaban poginuo. Suđenje je završeno posle prvog ročišta a Turčinu je izrečena kazna od tri godine zatvora što je porodicu Šaulić razočaralo, te su najavili da će uložiti žalbu. 

GLEDAJU ME KAO VANZEMALJCA! Didi J ogolila dušu i otkrila istinu i skandalu sa Jovanom Jeremić, a onda izjavom šokirala sve! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading