PREDIVNO JE PROSLAVLJATI LJUBAV! Nikolina Kovač progovorila o emocijama, pa otkrila kako će ona i Saša Kapor provesti Dan zaljubljenih
Foto: ATA Images

Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su od 2013. godine i važe za jedan od najskladnijih estradnih brakova. Svoju ljubav krunisali su sinom Nikolajem i ćerkom Nikoletom, a pevačica za Alo! otkriva njihov stav o proslavljanju Dana zaljubljenih.

Promo

 

- Nismo od onih ljudi koji robuju datumima, ali se trudimo da im damo značaj. Lepo je kad čovek voli ženu pa je iznenadi malim znakom pažnje, takođe i kada žena uradi nešto originalno za svog čoveka - kaže Nikolina, i dodaje:

- Ne mislim da treba jedan dan da bude dovoljan, ali mislim da upravo datumi služe da nas osveste koliko su neke stvari bitne u životu. Iako smo pravoslavni vernici i 14. februar je dan kad se proslavlja Sveti Trifun, ipak volimo da na Dan zaljubljenih iznenadimo jedno drugo i zaista mi je predivan povod kada se proslavlja ljubav, jer koliko god stereotipno da zvuči, ljubav je najmoćnija sila i nikada nije previše propagirati je.

Promo

 

Zgodna plavuša je otkrila i kako ona i njen suprug proslavljaju današnji dan i naglasila da je za sreću potrebno malo toga.

- Pošto smo u Sarajevu u okolini smo pronašli jedan predivan spa centar, veći deo dana provešćemo uživajući. Mislim da za sreću dovoljno malo, na početku i na kraju samo da želite da provodite vreme  jedno sa drugim - rekla je Nikolina za Alo!.

JOVANA JEREMIĆ POSLE RAZVODA OPET SREĆNA! Voditeljka otkrila da nije vezi, ali da je zaljubljena, pa otkrila s kime će provesti Dan zaljubljenih

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading