NIKOLINU I SAŠU ZADESILE SU STRAŠNE NESREĆE! Kamion je naleteo na njih, sina su pukom srećom spasili od užasa, a onda su pevačici saopštili strašnu dijagnozu!
Foto: ATA Images

Estradni bračni par Nikolina i Saša Kapor pre sedam godina imao je saobraćajnu nesrećnu u mestu Drnjača, a o celog događaju se i danas priča.

Podsetimo, sudstvo u Bjeljini nije reagovalo na pravi i adekvatan način, što je njih izuzetno pogodilo, a moglo je i da ih košta. Naime, 2015. godine uspeli su da izbegnu direktan sudar sa vozačem kamiona, koji je prevozio stoku. Njih dvoje su sa kolima sleteli u Dunav, a ribari i pecaroši su odmah pritekli u pomoć.

Na svu sreću, prozor na automobilu je već bio otvoren, pa je Kapor uspeo da spase sina Nikolaja, tako što ga je stavio u krilo, a potom ga je Nikolina kroz prozor dobacila spasiocima.

Pomenuti događaj ostavio je posledice na psihu skladnih supružnika, posebno na Nikolinu koja dugo nije mogla da smogne snage i sedne u automobil. Saša, s druge strane, bio je psihički jači, ipak ni on sam nije bio u stanju to tek tako lako da prebrodi.

NIKOLINU I SAŠU ZADESILE SU STRAŠNE NESREĆE! Kamion je naleteo na njih, sina su pukom srećom spasili od užasa, a onda su pevačici saopštili strašnu dijagnozu!

Promo

 

- Svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prevazići. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala godinama. Srećom, uspeo sam da taj period ostavim iza sebe - rekao je Saša jednom prilikom i istakao da on i Nikolina nisu naišli na razumevanje od strane sudstva.

Nikolina

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čist smo dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga ništa se nije dogodilo. Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, a koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela - izjavio je on davno.

Samo nešto kasnije, Nikolina je otkriva da ima tumor grlića materice, zbog čega su hirurzi odlučili da je hitno operišu. Njih dvoje su nakon svih nesreća izašli jači i danas uživaju u njihovom braku.

TRESE SE INTERNET, ŠTA LI ĆE JOJ MUŽ REĆI? Isplivala provokativna fotografija Milice Milše, ovo su njeni rani radovi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading