POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon smrti Kristine Kike Đukić javnost je napokon počela da priča o temi koja je veoma prisutna, a kojoj se mora stati na put. U pitanju je sajber nasilje, zbog koga se poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila.

Svi su počeli da pričaju o Baki Prasetu i smatrali ga za jednog od odgovornih za njeno samoubistvo, pogotovo zato što je pre par godina sa njom vodio online rat, a otišao je toliko daleko da joj je čak posvetio pesmu u kojoj ju je brutalno isprozivao. 

POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovu peticiju po nazivom „Stop Bulingu“, kako navodi autor, podstakao je nemili događaj nakon što je preminula jutjuberka Kristina Kika Đukić, kao i zbog vređanja i „bulinga“ nad drugim jutjuberima i ljudima.

- U ime nemilog događaja koji se desio kada je mlada jutjuberka podigla ruku na sebe zbog buling nasilja, vređanja, ponižavanja i pretnji, molim sve ljude da potpišu peticiju da se zabrani pojavljivanje Bake Praseta, jer njegovi video-snimci proizvode mržnju i prkošenje - stoji u opisu peticije.

Za sada je peticiju potpisalo preko 16.000 ljudi, a brojke nastavljaju da rastu.

POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?!

Printscreen

 

Podsetimo, tragična smrt srpske influenserke i jutjuberke Kristine Kike Đukić otvorila je pitanje nasilja, vređanja i ponižavanja na društvenim mrežama, a javnost se možda po prvi put ozbiljno zapitala i ko su uzori današnjoj omladini.

Inače, nakon što je pre nekoliko dana priveden na saslušanje u SBPOK radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrću jutjuberke Kristine Đukić poznatije kao Kika, jutjuber Bogdan Ilić objavio je i video u trajanju od 16 minuta, i kroz suze i potresno obraćanje pokušao da se „opere“ od svoje odgovornosti.

Zbog drame i sukoba koji su imali pre dve godine, mnogi su nakon Kikinog samoubistva na društvenim mrežama uperili prstom u Bogdana.

SINOVI MARINKA ROKVIĆA NA OKUPU, STIGAO I DARIO NA POMEN Pevačevom kumu pozlilo na grobu, nije mogao da dođe do vazduha!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nex

15.12.2021 12:37

Ako i treba da ukinu jutjub kanal tom mamlazu

Fikus

15.12.2021 14:35

Da je tom kretenu trebalo odavno zatvoriti kanal i onemogućiti objavljivanje bilo čega na mrežama nema dileme, pogotovo što ga najviše prate deca. Nevezano za to, zašto se insistira na tome da je Kika izvršila samoubistvo? Zvaničnih rezultata autopsije još nema jer toksikologija traje par meseci a zvanično je objavljeno da je u stanu nađen EKSTAZI i BENSEDIN tako da je nejverovatnije u pitanju (nenamerno) predoziranje a dosta ljudi je na mrežama reklo da se u zadnje vreme čudno ponašala, što nije za čuđenje ako se drogirala.

Luka

16.12.2021 04:22

Jadna devojka znao sam od uvek da je kreten samo kroz nekoliko pogledanih njegovih klipova e sad ako mu ugase kanal nema više para a to će mu biti baš udarac zato što je navikao na luksuz i bahaćenje, ali to te neće vratiti lepa devojko. Počivaj u miru nek ti gospod podari rajsko naselje Potpisujem takođe !