NAPRAVLJEN JE MALI GRAD ZA DECU! Seka Aleksić iskeširala 5.000 evra za rođendan sina Jakova, a tek kad pročitate koliko su koštale torte! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Seka Aleksić napravila je gala slavlje za starijeg sina Jakova u Staroj Pazovi i nije žalila para.

Seka je, kako piše pomenuti list potrošila 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova koju je organizovala u svojoj kući u Staroj Pazovi. Na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice, slavljenikovi drugari, ali i brojni super junaci.

- Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

- Samo torte (šest komada) su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala sekinom mlađem sinu - rekao je izvor.

Seka je slike sa proslave rođendana i bogate trpeze objavila na Instagramu.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Oglasio se Bosanac nakon haosa sa Cecom u Zvezdama Granda i spominjanja njegove ćerke!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading