NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Oglasio se Bosanac nakon haosa sa Cecom u Zvezdama Granda i spominjanja njegove ćerke!
Foto: Alo/ilustracija

Kompozitor i član žirija "Zvezda Granda", Dragan Stojković Bosanacoglasio se nakon što je veliku prašinu podigao komentar Cece Ražnatović na račun njegove ćerke Aleksandre Stojković Džidže.

Ceca je, naime, u poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda" upitala Bosanca "zašto od ćerke nije napravio zvezdu, kad je tako dobar producent", a kompozitor je sada dao svoj komentar na situaciju o kojoj se danima priča.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Oglasio se Bosanac nakon haosa sa Cecom u Zvezdama Granda i spominjanja njegove ćerke!

Foto: Youtube/Printscreen, instagram

 

- Moja ćerka je upisala četvrtu godinu Muzičke akademije, tri je već završila. Čekam je da postane obrazovan muzičar, moju podršku ima - rekao je Dragan Stojković Bosanac za pomenuti list.

Podsetimo, Aleksandra Stojković Džidža se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda", nakon toga je snimila nekoliko pesama, ali nije napravila značajniji uspeh na muzičkoj sceni, a juče se oglasila i citatom objasnila da njoj ne treba novac jer ona radi za umetnost i da je to sve što će reći na novonastali haos.

TIJANA EM UHAPŠENA U AMERICI! Pevačica otkrila detalje privođenja i priznala da je njena veza sa poznatim pevačem u krizi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
trta

27.09.2021 11:33

tužno je da se nazalna žitoradja ljakse pevljka pita za bilp šta.

Nena

27.09.2021 11:48

Ovde sam 100% na a strani Bosanca... Jako je nekulturno pominjati nečije dete a uzgred imaš i svoje o koje je potomak kriminalca i koje ima pravo svako da spominje sada u najgorem mogućem svetlu u da ti saspe u lice šta si nečijem detetu uradila u dogovoru sa nekim svojim ljudima i iskoristila rijaliti za to... No ničija ne gori do zore pa ni njena svačije delo kad tad izađe na videlo...Sramota je dirati u tuđu decu, posebno žensku, jer svoju dovodiš u poziciju da svako pljuje.

Bakuta

27.09.2021 19:59

Lubomorna botoksirna babuskera,na mladje,zgodnije i lepše devojke. Pregazilo je vreme , tako da je ostaje samo da palaca.....

Luka

27.09.2021 20:41

Ceca losa pevacica i jos losiji covek, to jest zenturaca!

Pape

27.09.2021 22:35

Bakici ostalo jos malo gordosti od sablje i nanogice, zna se zasto nije na drugom mestu....

zora

28.09.2021 08:20

Logicno je da ne obrazovani muzicari nemogu da ocenjuju druge.