"NEĆU DA GLASAM ZA ĐILASOVOG KANDIDATA" Odbornik NADE oštro poručio rukovodstvu: Time bih pogazio zakletvu koju sam dao Srbiji
POKS

Vuk Stanić, izabrani odbornik za Skupštinu Beograda ispred koalicije NADA i član dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) koji vodi Vojislav Mihailović, saopštio je danas da ne može da glasa za kandidate za gradonačelnika koje podržavaju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić.

Kako se navodi u Stanićevom saopštenju, on ističe da će samostalno odlučiti koga će podržati za gradonačelnika Beograda, bez obzira na izjave političkih lidera i eventualne njihove dogovore.

Stanić kaže da je u politiku ušao kao patriota koji se borio protiv agresora za naš narod i našu otadžbinu, i ne može da zamisli da politički podrži one koje, kako je naveo, iznose najgore optužbe na račun srpskog naroda i Srbije.

"Ne mogu da glasam i podržavam one koji nas optužuju da smo genocidni narod, da smo agresori i ratni zločinci, da je Kosovo i Metohija nezavisna država i da Srbija treba da bude članica NATO pakta. Time bih pogazio zakletvu koju sam dao Srbiji. Ne mogu da glasam za kandidate koje podržavaju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić", poručio je Stanić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading