BUDUĆNOST SE ZASNIVA NA VIZIJI I STABILNOJ EKONOMIJI To su poručili poslanički kandidati sa liste SNS pri obilasku Raškog okruga
Alo

Drevni Rimljani znali su gde treba ulagati i graditi svoje veličanstvene gradove, a to su bile terme. Terme su omogućile pre svega prijatniji i zdraviji život, ali se na takvim mestima razvijala kako ekonomija, tako i privreda, rekao je Žika Bujuklić.

Ovaj predivan hotel i ova vinarija, naših dobrih domaćina iz porodice Milojević, samo su jedan od primera kako se stečeni kapital, trud i rad mogu lepo sklopiti u korisnu stvar za porodicu, ali i za samu opštinu, odnosno okrug i celu državu. Ovo je primer kako zajedno možemo sve, zaključio je Bujuklić.

 
Velikim i napornim radom, mi smo uspeli da stabilizujemo ekonomiju, da razvijemo privredu i da time pokažemo ozbiljnost i pravac u kojem želimo da Srbija ide. Zahvaljujući tim merama, ali i velikim infrastrukturnim projektima samo tokom prošle godine iz inostranstva u Srbiju vratilo se preko sto hiljada ljudi, kazala je Ana Beloica.
BUDUĆNOST SE ZASNIVA NA VIZIJI I STABILNOJ EKONOMIJI To su poručili poslanički kandidati sa liste SNS pri obilasku Raškog okruga

Alo

 

 

Ona je navela da se budućnost zasniva na viziji, a ona se može ostvariti samo ako se naporno radi za taj cilj. Kako je rekla, takav cilj, cilj uspšene i razvijene Srbije, ali i Srbije dostojne svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, postavio je predsednik Vučić.

Zbog njegove borbenosti i velikih snova, Srbija je danas potpuno drugačija zemlja, danas je razvijena i moderna država. Zbog toga su i naši domaćini odlučili da svoj kapital ulože baš ovde, u svoju zemlju, da prošire biznis i zaposle još ljudi. Ništa se od toga ne bi dogodilo da država danas nije stabilna, koja je to zahvaljujući pre svih predsedniku Vučiću, koji vodi mudru i odgovornu politiku, politiku razvoja Srbije, naglasila je Beloica.
 
U Vrnjačkoj Banji, u prelepom Raškom okrugu, možemo da se uverimo koliki je zapravo turistički potencijal naše Srbije. Da bi se turizam razvijao, neophodno je da nastavimo da vredno radimo, da gradimo autoputeve i brze magistrale, ali i da ulažemo u očuvanje životne sredine, rekao je Đorđe Todorović.

Mi volimo našu Srbiju, za nju se borimo, za nju i živimo. To je najviši cilj koji svako sebi može da postavi, da živi za svoju državu, baš onako kako je Aleksandar Vučić sebi zadao cilj - da našoj zemlji obezbedi prosperitet i zato je neophodno da trećeg aprila izaberemo dela, dela koja govore više od reči, jer samo zajedno možemo sve, zaključio je Todorović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading