NARODNI POSLANICI TVRDE DA TREBA DA PRUŽE PRIMER GRAĐANIMA Uvedite kovid propusnice i u Skupštinu Srbije!
Alo

Kovid potvrde su već uvedene u Hrvatskom saboru, a većina naših tribuna nema ništa protiv da to postane praksa i u našem parlamentu.

Uvođenje potvrda o vakcinisanju podržao je poslanik Dragan Šormaz.

NARODNI POSLANICI TVRDE DA TREBA DA PRUŽE PRIMER GRAĐANIMA Uvedite kovid propusnice i u Skupštinu Srbije!

Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

 

- Prošle nedelje je u Skupštini Srbije održan Rose-Roth seminar NATO skupštine uz kovid propusnice. Svi poslanici treba da daju primer građanima - naveo je on za Alo!.

Poslanica Snežana Paunović ističe da je velika većina njenih skupštinskih kolega vakcinisana. 

NARODNI POSLANICI TVRDE DA TREBA DA PRUŽE PRIMER GRAĐANIMA Uvedite kovid propusnice i u Skupštinu Srbije!

Snežana Paunović - Alo - M. Jošida

 

- Verujem da ogromna većina mojih kolega poseduje kovid propusnice i zbog toga je moj lični stav da ukoliko kovid propusnice jesu obaveza građana Srbije, mogle bi se uvesti i kao obaveza u Skupštini Srbije. Treba svakako uzeti u obzir činjenicu da jednom narodnom poslaniku niko ne može uskratiti pravo da uđe u Skupštinu jer smo svi tu voljom građanki i građana Srbije - istakla je ona za naš list.

I narodni poslanik Marijan Rističević se zalaže za uvođenje kovid propusnica.

- Mislim da ne samo u Skupštini, već u celom javnom sektoru treba uvesti neophodnost potvrde o vakcinaciji ili obavezu testa sem za one pojedince koji iz zdravstvenih razloga ne bi smeli da prime vakcinu - rekao je on za Alo!

Podsetimo, nakon sedmodnevne pauze poslanici Hrvatskog sabora vratili su se u parlament uz kovid potvrdu. Mera obaveznog posedovanja kovid potvrde u Hrvatskoj je na snazi od prošlog utorka.

Treba da se ugledamo
na američki Kongres

Narodni poslanik Samir Tandir naglašava da će sve ono što odluči Krizni štab poslanici, kao i građani, poštovati.

- Naravno, kao i dosad, sve preporuke moraju biti u skladu s Ustavom i zakonima Republike Srbije, a mislim da Hrvatski sabor nije baš institucija na koju bi se naš parlament trebalo po bilo čemu ugledati, pre preferiram da pravimo komparaciju s američkim Kongresom ili Evropskim parlamentom - istakao je Tandir za naš list.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading