BJELA "SAHRANIO" ĐILASA I EKIPU Isplivao snimak koji nije smeo da ugleda svetlost dana (VIDEO)
Alo

Svim normalnim ljudima se stvori knedla u grlu dok gledaju kako Bjelogrlić mučki napada i zverski prebija Gagu Antonijevića.

Bogataš, Bjelogrilć, koji snima toliko serija i filmova da imate utisak da je jedini na tržištu, baulja i tetura se po festivalima, jedva održavajući ravnotežu jer su mu džepovi puni para. Međutim, ovom bogatašu nije dovoljan sav novac i slava koju ima, već sa tompusom (po uzoru na Broza) u ustima neretko glumi revolucionara, borca za bolju budućnost potlačenih.

Njegovu ljubav prema Srbiji najbolje opisuje njegova ljubav i fasciniranost Jovanom Divjakom, monstrumom koji je ubio 42 srpska vojnika u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu.

Dragan Bjelogrlić je uoči premijere svog filma "Montevideo, Bog te video" u Sarajevu izjavio da mu je žao što premijeri neće prisustvovati bivši general Armije RBiH Jovan Divjak koji je u to vreme bio uhapšen u Beču.

- Prosto mi je žao što Jovo neće biti večeras na premijeri mog filma, a pretpostavljam da će se to rešiti na bezbolan način. Neprijatno mi je da govorim o nečemu što ne znam i da dajem neke izjave. Meni je samo žao što neće biti tu večeras - rekao je tada Bjelogrlić u intervjuu Radio Sarajevu.

Ovaj "revolucionar" punih džepova želi, takođe, da on bude taj koji će odlučivati ko sme da se pojavljuje u nekom gradu i kada, kao u vestern filmovima, kada revolveraš Bjela dođe, taj grad postaje suviše mali za one koji mu nisu po volji.

Srećom, ne vadi zaista revolver da puca, nego "samo" pesniči i preti. Ali prvo nudi mito. Biraj - mito ili pesnica.

Vajni srpski opozicionari u razbijenoj Gaginoj glavi vide udarce režimu, a u Bjelinoj pesnici pravdu, ne vide uistinu, ali žele da tako predstave.

Žele da bogataša predstave kao svog heroja, pa se utrkuju ko će mu više dati za pravo da pijan i drogiran prebija ljude. Tu su grupe podrške, podrške nasilniku i primitivcu. "Ruka ti se pozlatila", idi udri ljude, idi sada prebij i novinare, ti si naš heroj!

Ono čega se možda ti isti ne sećaju, je da je o njima nekada pričao sa gađenjem, sve najgore. Zgražavao se nad načinom na koji vode državu, na koji tretiraju kulturu, jer se filmovi i serije za vreme njihove pljačkaške vlasti, praktično nisu ni snimali.

A evo šta je novopečeni heroj đilasovaca i njegovih medijskih satrapa govorio 2009, u tada popularnoj emisiji kratke forme "Dvougao": 

"Politička scena u Srbiji je haotična usled nedostatka jasne vizije budućnosti"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

27.08.2021 11:40

Gledati video kako ovaj nasilnik Bjelogrlic udara svog kolegu je prosto receno uzas.on glumac reziser zalisno je u ovoj zemlji vise nema normalnuh ljudi.samo siledzistvo i sta cekaju organi da je obican covek bio bi zadrzan u pritvoru 48 casova.odavno je pravosudje zatajilo u Srbiji

vlah

27.08.2021 13:50

U kojoj mi to drzavi zivimo ,divljaci napadaju predsednika drzave vredjaju mu decu ,brata ,roditelje i nista, promovisu se kriminalci po svim medijima ,nista biu se neki kvazi intelektualci nista neka Rumunka laze svaki dan nista .SRAMOTA

Mile Jagodinac

27.08.2021 14:16

Gaga ga nije ni pogledao, i u sedećem stavu bi podigao ruke u odbranu. Ovako se vidi da nije očekivao najgore.