MINISTAR VULIN: FBI nije učestvovao u razbijanju bande Belivuk-Miljković, neću dozvoliti da se srpska policija potcenjuje (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i tom prilikom čestitao svim pripadnicima beogradske policije na tome što su učestvovali u razbijanju zločinačkog klana Belivuk-Miljković.

Naglasio je da je hapšenje ove kriminalne grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana.

„Čestitam srpskim pripadnicima policije koji su razbili klan Belivuk-Miljković.

FBI nije učestvovao u razbijanju ove bande i neću dozvoliti da se rad srpske policije potcenjuje. Srbija vam je sa pravom zahvalna", poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu je prisustvovao i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić koji se takođe zahvalio svim pripadnicima beogradske policije na hrabrosti koju su pokazali prilikom razbijanja klana Belivuk-Miljković.

Komentari (2)

Loading
Мијо

03.08.2021 12:44

Тако ради одговоран министар унуштањих послова наше земље. Све похвале за МУП сматрам да имамо најбоље и најспособније полицијске службенике.

Lola

03.08.2021 18:33

Očigledno da opozicija ne bira šta će da kaže, kako bi skupila jeftine poene.