EKSKLUZIVNO IZ ALBANSKIH MEDIJA: Kurtijev Srbin, sa kojim se sastaje, snimljen kako konzumira narkotike (VIDEO )
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, kako prenosi albanski medij iz Prištine "Periskopi", u njihovu redakciju je stigao ekskluzivni snimak gde se vidi kako Boban Bogdanović, lider pokreta "Odgovor", konzumira narkotike. Za one koji to ne znaju, podsećaju albanski portali, Bogdanovića je na kanabe Aljbinu Kurtiju doveo Nenad Rašić, a sam Kurti je istakao da "želi baš s takvim Srbima da razgovara a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić".

Kurtijeva kancelarija nije saopštila o ovom sastanku, ali su mediji objavili fotografije sa sastanka. U međuvremenu, u redakciju Periskopa stigao je snimak na kome se vidi kako Bogdanović konzumira opojne supstance.

Interesantno, Bogdanović se sam u autorskom tekstu za "Danas" pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je "razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu". Nije poznato da li je i ovom prilikom Bogdanović bio ponuđen "tanjirčetom, ali ako je razgovor bio skoro prijateljski možda ipak jeste".

Bogdanović je inače poznat u javnosti po lažnim optužbama protiv članova Srpske liste, kao neko ko je u više navrata menjao iskaz u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, a prošle godine u martu u intervjuu za "Krik" je i tvrdio da zna ko stoji iza ubistva. On je tad tvrdio da mu je "prijatelj, sa kojim se druži od detinjstva, objasnio da su u ubistvu Ivanovića učestvovale dve kriminalne grupe".

Bogdanović je u tom intervjuu rekao da su informacije o osobama umešanim u ubistvo Ivanovića potekle od njegovog bliskog prijatelja Aleksandra Gligorijevića, poznatog po nadimku „Puke”, osumnjičenog za uticajne kriminalne radnje iz grupe „Principi” Veljka Belivuka. koji je tada navodno platio Ivanovićevom ubici.

S druge strane, Bogdanović se hvalio i kako je veliki prijatelj sa "Danijelom Smitom", izmišljenim sagovornikom tabloida "Danas". Verovatno se i sa "Smitom" družio još od detinjstva, mada verovatno je tek drugare ipak stekao prekomernom upotrebom narkotika, tako da ne treba isključiti ni mogućnost da mu je i sam "Smit" otkrio ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Jedini problem što pomenuti analitičar ne postoji, a oproštajni poklon mu je bio intervju koji je dao za tabloid "Danas".

Video pogledajte OVDE

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i "suprostave strahovladi Milana Radoičića".

Izgleda da je pravi razlog pomenute selidbe želja da bude bliži "prvoj ruci" i izvoru "kvalitetne robe", sudeći barem po izrazu lica na snimku gde pedantno čisti tanjir.

Bogdanović je, kako navode kosovski mediji, javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk. Premijer Aljbin Kurti se u predizbornoj kampanji isticao frazom da će sa svojim premijerskim mandatom „razgovarati sa lokalnim Srbima Kosova“. Na kraju se ipak odlučio za Bogdanovića sa Dorćola, jedino što bi u narednom periodu trebalo proveriti da li bilo donacija slamčica novom "lojalnom lokalnom Srbinu".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading