HAOS U KOSOVSKOJ MITROVICI Pucnjava i tuča u centru grada, dve osobe ranjene iz vatrenog oružja, omladina pobegla iz kafića
Printscreen/Kossev

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za KoSSev da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj.

Policiji je oko 22.42 prijavljeno da je jedno lice najverovatnije povređeno u kafiću "Amnezija" posle čega su jedinice izašle na teren.

Radović je međutim, kazao za KoSSev da su tokom incidenta dve osobe ranjene iz vatrenog oružja – jedna u butinu, a druga u prst nožni.

Istraga je u toku, drugi detalji o ovom slučaju biće naknadno saopšteni posle dobijanja preciznijih i potpunih informacija - poručio je Radović.

Kako se saznaje na licu mesta, tuča i pucnjava dogodile su se u ulici Vardarska, u neposrednoj blizini jednog od mitrovičkih kafića. Posle pucnjave, na licu mesta viđen je i mladić koji hramlje, a iz predela potkolenice se videla krv.

Takođe, tuča se posle pucnjave nastavila i ispred kafića, a na snimku koji je isplivao u javnost, vidi se da u njoj učestvuje nekoliko lica i to u dva obračuna, da se jedno lice iz jedne grupe obara na zemlju i da nastavlja da dobija udarce od strane više drugih mladića. Istovremeno, više desetina mladih pobeglo je posle pucnjave i napustilo kafić.

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dve mlađe osobe. U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio nam je samo da se, kako je kazao, "nešto dogodilo", ali nije mogao u ovom trenutku još uvek da precizira i šta, te da će, čim bude imao zvanične informacije, i da obavesti javnost.

Inače, ove je druga tuča omladine u Kosovskoj Mitrovici za sedam dana. Prošle nedelje osamnaestogodišnji učenik srednje Ekonomske škole izbo je britvom maloletnog učenika i to u prostorijama škole.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading