GRAD BEOGRAD ODLIKOVAO KOMPANIJU IMLEK Dodeljena plaketa za doprinos u borbi protiv korona virusa
Privatna arhiva

Plaketu za doprinos u borbi protiv korona virusa Grad Beograd dodeljuje u znak zahvalnosti kompanijama koje su dale nemerljiv doprinos i beskompromisno učestvovale u zajedničkoj borbi za očuvanje zdravlja čitave nacije. Uručena je onima koje su podržale napore nadležnih institucija i pomogle u periodu kada je mnogima to bilo neophodno, time pokazavši solidarnost, požrtvovanost kao i veliku odgovornost u vanred-nim situacijama.

Tokom globalne krize uzrokovane pandemijom, Imlek se odazvao pozivu Vlade Republike Srbije i obezbedio sredstva za nabavku sedam respiratora potrebnih za lečenje pacijenata sa najtežim oblicima ove bolesti. Osim toga, kompanija je na poziv predstavnika Grada Beograda donirala više tona mleka pacijentima i o-soblju najvećih medicinskih centara u našoj zemlji, a značajne količine medicinske opreme poput maski, dezinfekcionih sredstava i bezkontaktnih toplomera donirane su brojnim ustanovama na nivou Grada i šire.

„Veliko je zadovoljstvo kada su zalaganja kompanije Imlek u borbi protiv pandemije korona virusa pre-poznata na ovakav način. Jedan od najvažnijih segmenata poslovanja naše kompanije je društvena odgo-vornost, koja je ujedno i naše strateško opredeljenje. Već duži niz godina sugrađanima pružamo podršku kada god smo u prilici, te je konkretno angažovanje u vanrednoj situaciji bilo izraz visokog nivoa empa-tije, čime smo želeli da se zahvalimo zajednici na višedecenijskom poverenju. Od samog početka pande-mije, nastojali smo da pratimo sve informacije vezane za situaciju sa korona virusom, te smo pored po-menutih donacija Gradu, posebno vodili računa i o našim zaposlenima koji su imali svu neophodnu zaštitu na radu“ – izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading