televizija
Foto: Promo/Schutterstock
96 sati: U begu

Foto: IMDB

 

 

23.20 Prva

96 sati: U begu

U završnom delu jedinstvene trilogije 96 sati, Brajan Mils će se susresti sa do sada možda najvećom pretnjom, kada nepoznati počinitelji ubiju njegovu suprugu i ugroze život njegove kćeri. Radnja filma smeštena je ovoga puta u Los Anđeles, gde će za Milsom juriti ujedinjene policijske snage, ali i CIA i FBI. Suočen s optužbom da je počinio Leonorino ubistvo, bivši specijalac moraće u begu da pronađe pravog krivca, ali i da umakne upornom Franku Dokleru, koji ga poznaje bolje od svih. Uloge: Lijam Nison, Famke Jensen, Forest Vitaker, Megi Grejs.

Partizanska eskadrila

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Partizanska eskadrila

U proleće 1942. godine nemačko vazduhoplovstvo imalo je potpunu prevlast, ne samo na nebu Jugoslavije, nego i skoro nad celom Evropom. Partizani su u to vreme imali avione, koje su kao i ostalo oružje otimali od neprijatelja. Ovo je film o stvaranju partizanske avijacije i njenim prvim borbama. Glavne uloge tumače: Bekim Fehmiju, Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Radoš Bajić, Radko Polič, Branko Pleša.

Profesor i ludak

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Profesor i ludak

Sastavljanje Oksfordskog rečnika započeto je 1857. godine i bilo je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata. Profesor Džejms Marej preuzeo je izazov stvaranja najopsežnijeg rečnika, ali je znao da će njemu i njegovom timu biti potrebno nekoliko decenija da obuhvate sve poznate definicije. Uloge: Mel Gibson, Šon Pen, Natali Dormer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading