FILM DANA "Šetnja među grobovima", sa Lijamom Nisonom
Foto: Promo/Schutterstock
FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Pravo vreme

Loše izvedena pljačka banke bila je karta za zatvor Nika Nikasa, a njegov stariji brat Koni počinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje Njujorka u očajničkom i opasnom pokušaju da brata izvuče iz zatvora. Tokom jedne noći Koni će sleteti u ludi svet nasilja i zločina i nći će se u trci s vremenom. Na Filmskom festivalu u Kanu 2017. kompozitor Danijel Lopatin dobitnik je nagrade za muziku, a Beni i Džoš Safdi nominovani su za Zlatnu palmu. Uloge: Beni Safdi, Robert Patison, Dženifer Džejosn Li.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Pravednik 2

Bivši pripadnik specijalnih vojnih jedinica Robert Mekol lažirao je sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru, ali to mu na kraju nije pošlo za rukom. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje misije sreće se s najiskusnijim ubicama. Uloge: Denzel Vošington, Pedro Paskal, Melisa Leo.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

Prva Plus 22.00

Šetnja među grobovima

Privatni detektiv Met Skader pristaje da pomogne narko-dileru Keniju Kristu u potrazi za ljudima koji su oteli i brutalno ubili njegovu ženu. Kada shvati da ovo nije ni prvi ni poslednji put da su ovi ljudi počinili tako strašan zločin, on mora da izbriše liniju između dobra i zla. Pretražujući ulice Njujorka Met pokušava da pronađe zločince, ali vreme nije na njegovoj strani. Uloge: Lijam Nison, Bojd Holbruk.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading