Majur
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Šapcu, oglasilo se povodom nesreće, koja se desila u selu Majur u subotu, u kojoj je nastradala Jelena G. (46). Kako su istakli oni za sada nisu primili krivičnu prijavu protiv vozača dvotačkaša, inače maloletnika koji je motorom usmrtio nesrećnu ženu. 

- Obaveštavamo Vas da do ovog trenutka Više javno tužilaštvo u Šapcu nije primilo krivičnu prijavu povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 15.06.2024.godine u selu Majur. Po prijemu krivične prijave obavestićemo Vas o preduzetim radnjama od strane Višeg javnog tužilaštva u Šapcu - poručili su iz ove institucije.

Kako su nam rekli iz PU Šabac maloletni vozač motocikla ima 17 godina.

Podsetimo, Jelena se vraćala iz nadnice, a u selo su je kobnog popodneva dovezle kolege.

- Taj ceo dan provela je u malinjaku. Kolege su je na kraju smene dovezle do njenog sela Majur. Ona je izašla iz auta i krenula da obilazi vozilo koje je bilo parkirano ispred. Obišla ga je s unutrašnje strane i krenula da prelazi ulicu. Ne znamo da li je dobro videla i uverila se da može da pređe ulicu, ali je iskoračila nekoliko metara na kolovoz - opisuje za Alo! meštanka Majura, i dodaje:

- Tada je naišao dečko na motoru i direktno je udario. S njim je bilo još jedno mlađe dete. Oni su pali s motocikla, a Jelena je odletela nekoliko metara. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je zbrinula i nju i dečake - naglašava naša sagovornica.

Nesrećna žena preminula je u kolima Hitne pomoći na putu do Urgentnog centra šabačke bolnice.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading