PIJAN ZGAZIO ŽENU NA PEŠAČKOM PRELAZU U NIŠU Evo koja je kazna na koju je osuđen
Foto: Shutterstock

Tužilaštvo je za Milovanovića tražilo devet godina zatvora smatrajući da otežavajućom okolnošu to što je iako je profesionalni vozač, za volanom bio u pijanom stanju te zabranu upravljanja vozilom u periodu od tri godine.

Nišlija Ivica Milovanović (61) osuđen je danas na sedamgodina zatvora zbog teškog dela protiv javnog saobraćaja koje je dovelo do smrti Zlatice Stojković (66).

Prema navodima optužnice, Milovanović je u alkoholisanom stanju 11. novembra prošle godine na pešačkom prelazu u Knjaževačkoj ulici vozilom “fiat doblo” udario Zlaticu nanevši joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

Tužilaštvo je za Milovanovića tražilo devet godina zatvora smatrajući da otežavajućom okolnošu to što je iako je profesionalni vozač, za volanom bio u pijanom stanju te zabranu upravljanja vozilom u periodu od tri godine. Punomoćnici njene porodice zahtevali su 12 godina zatvora dok su Milovanovićevi branioci bili stava da je maksimalno pet godina zatvora adekvatna kazna za ovu tešku saobraćajnu nesreću.

Ovo je prvostepena presuda na koju pravo žalbe imaju i odbrana i Više javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading