Mujaga Čičkušić
Foto: Alo/Foto: Komemorativni centar Tuzla

Mujaga Čičkušić (39) u nedjelju oko 21.15 sati počinio je suicid skokom sa 14. sprata zgrade, a prethodno je ubio svoju suprugu Amelu Čičkušić i svoje dvoje dece starosti od devet i dve godine.

Kako Alo! saznaje, on će biti sahranjen na groblju "mezarje Ševar", sutra u 16 sati.

Kako piše na umrlici, ožalošćeni su otac, brat, kao i mnogobrojna rodbina. 

Podsetimo, stanu kojem je počinjen zločin ledi krv u žilama. Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija - otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao i sekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dete je ubio u dečijem krevetiću.

No, tome nije bio kraj. Drugo dete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala da spreči, ali nije uspela.

Policija je pronašla prodavca koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci kod "Hameta".

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslana na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima, piše Avaz.

Osim toga, a što smo i objavili, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

.J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading