ANA ĆURČIČ GOLA Procurila njena skandalozna fotka, raširila noge i bez blama pokazala intimu, propašće u zemlju kada vidi! (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić postala je poznata nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega ulazi u Zadrugu kako bi se sa njima suočila. 

ANA ĆURČIČ GOLA Procurila njena skandalozna fotka, raširila noge i bez blama pokazala intimu, propašće u zemlju kada vidi! (FOTO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

I dok se čeka da se klupko totalno odmota, Anin izgled je vrlo komentarisan na društvenim mrežama. Tako je jedan profil snimio video na kom je moglo da se vidi kako Ćurčićeva izgleda u poprilično vrelem izdanju. 

Dok je spavala, Ana nije imala miran san, pa je skinula sa sebe ćebe, a tad je kamera zabeležila njeno telo. Zbog oblina Ane Ćurčić mnogi muškarci su poželeli da budu sa njom u krevetu. 

- "Zvezdan je ovakvu ribu prevario?", "Ova Ana izgleda kao dinamit, bomba je prava", "Ana izmislila zgodnoću za ovu Helgu" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama koji su se nizali jedan ispod u drugog. 

IVANOVA DEVOJKA VAN SEBE NAKON ŠTO GA JE MILJAN PRETUKAO Hitno se oglasila i otkrila šokantne detalje, strpaće Vračevića u zatvor i napraviti mu pakao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

02.04.2023 00:07

Koja crna riba, zena kao istrosena alkoholicarka, jedva hoda, jedva prica, bez ikakve energije..

Darko

02.04.2023 12:55

Zena izgleda super za svoje godine. Bravo za Anu.