OVO JE MAČ SA DVE OŠTRICE Marina Tadić progovorila o komentarima javnosti nakon njene drastične promene
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Marina Tadić je nedavno napravila drastičnu promenu, kada se ošišala na kratko, budući da godinama nije eksperimentisala s kosom. 

Pročitajte još: Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA

OVO JE MAČ SA DVE OŠTRICE Marina Tadić progovorila o komentarima javnosti nakon njene drastične promene

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Na promenu se odlučila nakon porođaja iz zdravstvenih razloga, jer joj je kosa opadala, postala tanka i beživotna, a sada je priznala da je komentari da je neprepoznatljiva ne dotiču. 

"Navikla sam se na ovu frizuru i drago mi je kada me ne prepoznaju, jer mogu da šmugnem da me niko ne primeti. Vi ne znate, ali sam pre dvadeset godina imala ovu frizuru, tako da meni nije ništa novo, iako ljudima jeste", rekla je Marina i dodala da ipak zbog jedne stvari shvate da je to ona. 

"Zapravo, niko me ne prepozna sve dok ne progovorim, tek me po glasu poznaju. Ovo je mač sa dve oštrice", našalila se pevačica, koja važi za jednu od najzgdnijih na estradi. 

ŽAO MI JE ZBOG MILJANE, MENE JE OPERISAO STRUČNJAK! Krstinja Todorović progovorila o operaciji želuca, a evo šta poručuje Kulićevoj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading