Jovana tomić matora
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Elitu kako bi takmičarima postavio niz intrigantnih pitanja.

Među prvima je pitanje dobila Jovana Tomić Matora.

- Da sutra moraš da ostaneš bez svih prijatelja koje poznaješ, koga bi posetila poslednje? - pročitao je voditelj pitanje Matoroj.

- Porodicu - priznala je Tomićeva, pa priznala koliko je ponosna na Dunju, koja ide u školu Leontine Vukomanović:

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Najviše vremena bih provela sa Dunjom, najviše mi fali. Ona je sa već pet godina plesala, kod Leontine peva sa starijom grupom, trenira ples, svira violinu... - ispričala je Tomićeva.

Matora je otkrila i šta joj je Dunja ispričala pred ulazak u "Elitu".

- Pita me stalno: "Što mora posao tako dugo da traje", rekao mi je brat kada je bila, išla je kod logopeda, kada su je pitali koji je tvoj omiljeni superheroj, ona je rekla tetka. Mama mi kaže svaki put: "Ko hoće veće, gubi iz vreće..." - rekla je Matora.

Matora nasrnula na Anitu

Printscreen

 

Inače, Tomićeva je nedavno ispričala da će spaliti stvari koje je poklanjala Aniti.

- Verujem da se svakim danom sve više gase moje emocije prema njoj. Otkako sam shvatila da ja ne mogu nikoga da prisilim da me voli, sve mi je mnogo jasnije. Razmišljala sam da spalim svaku stvar koju sam joj poklonila dok smo bile u braku. Ne želim da imam bilo šta što me podseća na nju. Tako ću još lakše da zaboravim sve što mi je uradila, a činjenica je da me opasno povredila - žalila se Matora cimerima u dvorištu Bele kuće. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading