Žena Mladena Vuletića ponovo trudna
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Vuletić  sumirala je utiske 2023. godine i progovorila o porodičnom životu sa suprugom Mladenom Vuletićem i dve ćerke, Milom i Mionom. 

Jelena se na samom početku osvrnula na to da je ove godine po drugi put postala mama:

- Dolazak druge bebe je naš život učinio lepšim i boljim, srećnijim. Mila je dobila sestru i mnogo je voli, mazi i stalno traži da je ljubi, a nama kao roditeljima je puno srce kada vidimo dve tako male devojčice između kojih se rodila takva ljubav i povezanost. 

Da li postoji neka želja koju niste ostvarili u 2023. godini i zacrtali ste da je ispunite u narednoj? 

-  2023. je definitivno naša godina, Milin prvi rođendan smo slavili, Miona se rodila, Mladen i ja smo se venčali pred Bogom, krstili smo decu, sve ono najlepše što čovek može da doživi mi smo doziveli u 2023. Postojala je samo jedna želja koja mi nije ispunjena, a to je da mi ujak ozdravi. Izgubili smo ga i to je veliki naš gubitak u 2023. godini.

 Kakvi su vam planovi za narednnu godinu i da li u narednom vremenskom periodu imate želju da dodatno proširite porodicu?

- Planovi za godinu koja dolazi su nam veliki, tiče se porodicne, kuće, imanja, mog povratka na posao. Imamo i privatni biznis koji se jako lepo razvio i sledeća godina će nam biti baš radna. Naravno da planiramo i proširenje porodice Bože zdravlja ali sada ćemo malo da pauziramo jer i ja moram da se oporavim od dva carska reza, a i sačekaćemo da nam devojčice malo porastu. Mladen i ja uživamo u roditeljstvu i zato nećemo stati sa proširenjem porodice.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading