Dragana Mitar krije novog dečka
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Dragana Mitar napravila je rođendan mališanu Jovanu, a na proslavi koji je organizovan u krugu najbližih, a tom prilikom se pojavio i njen novi frajer. 

Dragana je odlučila da od javnosti krije ko je njen novi izabranik, ali poznata po provokacijama, objavila je delić snimka na kom se vidi da se njih dvoje drže za ruku. 

Sada je objavila i novu fotografiju, na kojoj pozira u njegovom naručju, a svima je zagolicala maštu jednim potezom. Naime, ono što je svima privuklo pažnju jeste to što Draganin misteriozni dečko ima skupoceni sat na ruci, pa su mnogi pomislili da je u pitanju moćnik iz senke. 

Iako se i dalje ne zna o kome je reč i zašto ga krije od očiju javnosti, jasno je da je Dragana zaljubljena do ušiju, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Podsetimo, bivši zadrugarki par Dragana Mitar i Edo Fetić imali su tokom prethodnih godina jako turbulentan odnos, a iako su više puta raskidali i stavljali tačku na svoj ljubavni odnos, na kraju su uvek uspevali da pronađu zajednički jezik i da svom odnosu daju novu šansu. 

Iako već duži vremenski period svi misle da je ova ljubavna priča završena, na društvenim mrežama pojavio se jedan detalj koji je bacio nove sumnje da su Draga i Edo ponovo u nekoj priči i da je možda došlo do pomirenja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading