hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: RINA

Bivši zadrugar Rade Lazić objavio je na Instagram profilu da je završio u bolnici i da je priključen kako na aparate koji prate situaciju, tako i da mu je uključena infuzija radi imuniteta. 

Rade je objavio na Instagramu iz bolničkog kreveta, te je stavio emotikon na kom je iskazano da ima temperaturu. Komentari su se nizali, jer još uvek nije poznato zbog čega je Rade završio u bolnici. 

Bivši Zadrugar hospitalizovan

Printscreen

 

- "Šta se desilo?", "Brzo ozdravi" - bili su samo neki od komentara ispod Lazićevog storija. 

Podsetimo, Rade je nedavno trebao da se nađe sa Krisitjanom Golubovićem na sudu, međutim, nije se pojavio na suočavanju. 

- Iskreno da vam kažem, apsolutno ne znam o čemu se radi. Verovao sam da je taj slučaj zastareo i zaboravio da taj čovek postoji. Istina, naš sukob jeste eskralirao tokom rijalitija i jesam ga tada zastrašivao, ali taj momentat sam odavno ostavio u prošlosti. Taj čovek čak i ne živi u Srbiji, pa ne znam koliko je validna zabrana prilaska koju je još pre nekoliko godina tražio. Ta priča da mu pretim nije istinita. To nema veze sa životom. Da nekom pretim, ne bih imao problem da to priznam, ali ovo su zaista budalaštine - rekao je Kristijan za Alo.rs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading