Margo Robi
Foto: Profimedia/Profimedia

Holivudska glumica nije osvojila nijednu nagradu za ulogu Barbi, ali to je nije sprečilo da se na crvenom tepihu pojavi kao pobednica

Na dodeli nagrada „SAG Awards“ u Los Anđelesu jedna od najzapaženijih dama bila je prelepa Margo Robi.

Holivudska glumica ponovo je na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbie estetiku, aludirajući tako na svoju ulogu koja je obeležila 2023. godinu. Iako je dosad bila među nomininovanim za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni priznanje branše (SAG).

Margo Robi

Profimedia

 

Uprkos tome, na svečanosti u Los Anđelesu nadmašila je sve ostale koleginice. Pojavila se u maloj crnoj haljini, ali u spektakularnom, dosad neviđenom izdanju. Izabrala je komad od pliša iz Schiaparelli kolekcije inspirisan osamdesetima i savršeno ga je uklopila sa ogromnom roze dodatkom od sirove svile. Efektna kombinacija koja je „vukla“ na Barbi stil nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ipak, mnogo veću pažnju privukao je njen nakit, Margo je nosila minđuše, prsten i nanogicu vredne gotovo tri miliona dolara! Reč je o komadima čuvene američke dizajnerke Lorine Švarc koji su ukrašeni čistim dijamantima.

E. P.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading