IRINA ABRAMOVIČ BIVŠA SUPRUGA MILIJARDERA SE KRIJE! Nakon razlaza od Romana, kojem je rodila petoro dece sve detalje razvoda čuva u tajnosti!
Profimedia

Irina Abramovič, bivša supruga Romana Abramoviča, kojem je rodila petoro dece poseduje ogromno bogatstvo - a odrasla je u siromaštvu.

Piše se da je u strahu za svoje ogromno bogatstvo koje je dobila nakon razvoda, kao i da se krije u jednom od luksuznih imanja porodice u Velikoj Britaniji.

Tačna veličina njenog bogatstva je nepoznata, ali se zna da poseduje raskošan portfolio nekretnina – u koji spadaju kuće u Londonu, Zapadnom Saseksu, Moskvi i Sen Tropeu.

Irina se razvela od Romana 2007. godine, nakon 16 godina braka. Par je odlučio da se razvede u Rusiji, gde se nagodbe čuvaju u tajnosti.

IRINA ABRAMOVIČ BIVŠA SUPRUGA MILIJARDERA SE KRIJE! Nakon razlaza od Romana, kojem je rodila petoro dece sve detalje razvoda čuva u tajnosti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ruski ugledni poslovni dnevnik Vedomosti kasnije je izvestio da je dobila 155 miliona funti, uključujući bivše bračne domove, jahtu i avion i odvojene naknade za svoju decu. Neke procene sugerišu da je njeno bogatstvo poraslo do 500 miliona funti, zbog mudrih ulaganja.

Milijardera koji je postao otac njeno petoro dece upoznala je – sasvim slučajno. A onda je postala druga supruga oligarha.

Njeno devojačko prezime je Malandrina i odrasla je u siromaštu. Otac i majka su se bavili ugostiteljstvom. Velika tragedija pogodila je Irininu porodicu kad je imala smao dve godine – njen otac je poginuo. Majka se zatim mučila da ih izdržava.

EVO KAKO SE CECA PONAŠA PREMA TAKMIČARIMA ZVEZDA GRANDA! Jedan od kandidata je otkrio kakav je mentor pevačica i kakav odnos ima prema njima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading