ed širan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Britanski muzičar Ed Širan je tokom poslednjih dana ratuje sa komšijama iz krajnje bizarnog razloga - zbog kapele i grobnice.

Naime, Ed Širan planira da na svom posedu sagradi privatnu kapelu koja će uključivati i njegovu grobnicu, što je po mišljenju njegovih komšija gotovo neprihvatljivo.

Za kapelu mu je odobrena gradnja još 2019. godine koja ne uznemirava komšije toliko, koliko ideja da u blizini izgradi i grobnicu. Kako piše New York Post, Širan bi trebalo da dobije zeleno svetlo za izgradnju grobnice bez obzira na protivljenje njegovih suseda.

- Ovo područje ima puno divnih crkvi i mislim da nema potrebe da slavna osoba sagradi još jednu. Sama činjenica da slavna osoba želi grobno mesto dalje od ostatka populacije pokazatelj je da nešto ne valja s modernim svetom. Jesu li slavni toliko odvojeni od realnosti da njihov svaki dah, a sada i umiranje, mora biti toliko odvojeno od drugih 'običnih' ljudi - bio je komentar jedne od Širanovih komšinica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Iako komšijama smeta njegov plan za izgradnju grobnice, lokalne vlasti nemaju ništa protiv. Naime, u Engleskoj i Velsu ne postoje zakoni koji bi zabranili da se neko telo sahrani na privatnom posedu.

NJEMU JE UPUTIO OVE REČI! Prvo Zverkino oglašavanje nakon optužbi za se*sualno zlostavljanje

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading