PUKLO PRIJATELJSTVO! Britni razočarana u bivšu drugaricu Agileru: Odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Britni Spirs je konačno posle 13 godina starateljstva nad njom, slobodna. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ona je na svom Instagramu priznala da se razočarala u nekadašnju drugaricu Kristinu Agileru jer je je odbila da komentariše njen slučaj, iako je kako kaže, bila upućena u situaciju u kojoj je bila. 

Naime, Britni je na svom Instagram nalogu objavila deo snimka sa 22. po redu dodele latinskih Gremija i deo Agilerinog intervjua gde se vidi da ona odbija da komentariše njen slučaj, što ju je povredilo i na Kristinin postupak gleda kao na izdaju. 

- Volim i obožavam sve koji su me podržali… Ali odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom zakonu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam… Da, ja sam važna! - napisala je Britni na Instagramu. 

PUKLO PRIJATELJSTVO! Britni razočarana u bivšu drugaricu Agileru: Odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Agilerin menadžer je pop zvezdu pomerio od predstavnika sedme sile i nije joj dozvolio da odgovara na pitanja koja se tiču njene prijateljice i koleginice.

Inače, Kristina je iskoristila priliku te je na Instagramu početkom juna istakla da je Britni neko ko zaslužuje svu sreću ovog sveta, ali to Spirsovoj očigledno nije bilo dovoljno. 

– Osoba koju sam nekad dobro poznavala očajnički želi slobodu, a živi u stravičnim uslovima. Ona je neko ko zaslužuje da bude srećan. I ja joj to od srca želim. Ona zaista zaslužuje svu podršku i ljubav ovog sveta – napisala je Agilera tada. 

BONUS VIDEO: 

OVA ŽENA SVAKE GODINE SAVIJA SARME KOD BRENE Pevačici sin snimio kako se sprema slava kod Živojinovića, a uskoro stižu gosti! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading