Viktorija Rađa
Foto: Alo/Printscreen

Bivša manekenka Viktorija Rađa progovorila je o spekulacijama o njenom suprugu, košarkašu Dinu Rađi i pevaču Petru Graši.

Viktorija je bila trudna sa drugim detetom kada su u javnost dospele glasine da su njen suprug Petar Grašo više od prijatelja.

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno - priznala je uz smeh u podcastu "Ajmo iskreno".

- Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha - ispričala je Viktorija i priznala da joj je njen ginekolog rekao da joj je vodenjak pukao baš od smeha.

- A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći - isporučala je Viktorija.

Podsetimo, Viktorija je 1995. postala mis Dalmacije, a iste te godine upoznala je Dina. Venčali su se 2001. godine na brodu, a zajedno imaju sinove Roka i Niku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading