Slavica Ćukteraš
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Slavica Ćukteraš nekada je bila jedna od najpoznatijih mladih zvezda. U jeku popularnosti povukla se sa javne scene, a sada je progovorila o svim detaljima i spekulacijama o njoj.

Naime, Slavica se u međuvremenu udala i dobila dete, te je na početku razgovora govorila o naslednici.

- Nisam doživela neprijatnosti od sedme sile, ali ne eksponiram dete. Ne volim da objavljujem njene fotografije na društvenim mrežama. Znam da puno ne mogu da utičem da to, ona je krenula u školu, sada otkriva, upoznaje... Pokušavam da je ispratim maksimalno koliko mogu - objasnila je ona, pa se dotakla i emotivnog statusa:

- Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljena sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija!

Pevačica je potom otkrila detalje o čelnicima Granda, Saši PovovićuŽiki Jakšiću, ali i zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti:

- Sa njima sam u super odnosima. Skoro sam se čula sa Sašom Popovićem, napravićemo i neku saradnju. Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa time u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostabno nisma mogla - rekla je ona i najavila tri nove pesme i veliki povratak na scenu.

Podsetimo, pevačica je bila u emotivnoj vei sa Žikom, koji je jednom prilikom, kada se pevačica već povukla, govorio:

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading