Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Vučić nakon raspada grupe "Huriccane" neprestano radi na svojoj solo karijeri i broji mnoge uspehe. Ona redovno nastupa širom regiona i Evrope, međutim pevačica se sada na društvenoj mreži "X" oglasila i potražila savet.

- Da li lajna zna neke preparate, minerale, šta god… Koji mogu da pospeše životnu radost i polet? Da mogu da prošetam po gradu 20 minuta, a da mi se ne zeva i da mi ne pada glava xD pomožite miii - napisala je Sanja na svom nalogu.

Sanja je nedavno progovorila o svom zdravlju i tom prilikom otkrila kroz šta je sve prošla ne bi li shvatila šta je uzrok njenih problema.

- Bila sam kod psihijatra i mislila sam da je to neki vid depresije, što doktorka meni jeste na kraju dijagnostikovala - navela je Sanja, pa otkrila da joj je tad ustanovljena pogrešna bolest.

- To, naravno, nije bilo tačno. Prepisala mi je antidepresive, što ja, naravno, nisam pila - dodala je nekadašnja članica grupe "Hurricane".

Podsetimo, pevačica je nakon odrađenih analiza saznala da ima problem sa štitnom žlezdom, tačnije dijagnostifikovan joj je Hašimoto sindrom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading