Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sanja Vučić je uspešnu 2023. godinu krunisala spektakularnim novogodišnjim nastupom u srpskoj prestonici. 

Kolika je zainteresovanost vladala za njen nastup u jednom poznatom beogradskom lokalu svedoči i činjenica da je bilo dosta onih koji nisu uspeli sebi da obezbede karte za doček. 

Sanja je kao i uvek bila na visini zadatka i svojim vokalnim sposobnostima ali i repertoarom koji je posebno pripremila za doček 2024. godine je prisutne držala sve vreme na nogama i u odličnom raspoloženju. 

Pored velikih hitova koje su nezaobilazni na njenim nastupima, Sanja nije krila sreću što su prisutni pevali u glas i njene pesme sa albuma “Remek Delo” poput: “Ruzmarin” , “Djene, Djene”, “Ološi” i druge. 

Ono što je posebno privuklo pažnju je Sanjin stajling. Pevačica je za ovu priliku angažovala profesionalni tim, pa zato i ne čudo što su svi brujali o njenom vatreno - crvenom izdanju. U haljini koju je nosila, a koja je radjena specijalno za nju do potpunog izražaja je došao Sanjin seksipil ali i savršena figura na kojoj je vredno radila prethodnih meseci, svoje obećanje je održala pa se u prediodu pre Nove godine strogo pridržavala režima i vredno trenirala, a i brojni nastupi su doprineli tome da pevačica u najludjoj noći izgleda savršeno. 

Sanja i dalje ubira plodove albuma koji je definitivno obeležio kraj 2023. godine, pa upravo zbog toga sebi zadala zadatak da i u 2024. godini publiku obraduje novim projektima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading